Herinrichting Hoofdstraat Midden

Aannemer kan veilig doorwerken

De aannemer kan de werkzaamheden veilig uitvoeren. Hij werkt volgens het “protocol samen veilig doorwerken in bouw- en technieksector”. Dit protocol is op 27 maart 2020 door de Rijksoverheid vastgesteld in samenspraak met alle belanghebbende partijen en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. De overheid kan via dit protocol nieuwe maatregelen instellen. Deze maatregelen kunnen van invloed zijn op de planning.
 

Planning april en mei 2020

Het eerste en tweede deel van de Hoofdstraat in het winkelgebied (tussen de Pr. Bernhardstraat en de Roeland Juwelier) en de Meerstraatpromenade is klaar en opengesteld. Ook hebben we de bomen geplant.

De planning voor het vervolg van het werk is:

  • Fase 3, Hoofdstraat vanaf Roeland Juwelier t/m Hema: half februari t/m begin april 2020
  • Fase 4, Hoofdstraat Hema t/m Blokker: begin maart t/m half april 2020
  • Fase 4B, Passage (Hema): eind maart t/m eind april 2020
  • Fase 4C, Middenstraat (doorsteek Schulte): eind april t/m begin mei 2020
  • Fase 5, Hofstraat en Middenstraat: eind april t/m half mei 2020

De planning is afhankelijk van het weer.

Tijdens de werkzaamheden zijn de deelgebieden afgesloten voor het verkeer. De aannemer zorgt dat winkels, bedrijven en woningen voor voetgangers altijd bereikbaar zijn.


Alternatieve routes en parkeerplaatsen

Parkeren: U kunt parkeren op de parkeerplaatsen aan de Van den Endelaan/ het Deltahof, Zanderij, en de parkeergarages van de Dekamarkt en Albert Heijn. Zie de kaart hieronder met alternatieve routes en parkeerplekken.

Ga naar het begin