Ga naar de inhoud

Hillegom heeft één actieve ondernemersorganisatie:

Ondernemend Hillegom

Het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor de ondernemer (met een commerciële ruimte) in Hillegom, ontstaan na de doorstart van InitiatiefRijk Hillegom in 2022. 

E-mail: secretariaat@ondernemendhillegom.nl 

Website: www.ondernemendhillegom.nl 

 

Andere organisaties en websites die voor ondernemers van belang zijn:

Ondernemersplein 

Dit is het informatiepunt van de overheid voor ondernemers. Van wetgeving tot belastingregels en van subsidies tot branche-informatie. Op Ondernemersplein.nl staat alle informatie van de (semi-)overheid die u nodig heeft om te ondernemen. 
 

Kamer van Koophandel 

De Kamer van Koophandel (KvK) informeert ondernemers over alle aspecten van het starten van een bedrijf, bedrijfsovername, innovatie en internationaal ondernemen. In de regio zijn ze actief met verschillende projecten en adviesdienstverlening voor groepen ondernemers. Ze beheren het Handelsregister en zorgen ervoor dat ondernemers veilig zaken kunnen doen. 
 

Ondernemersklankbord 

Adviseurs van het Ondernemersklankbord (OKB) kunnen u vanuit hun ervaring adviseren over alle mogelijke ondernemersvraagstukken. Zij kunnen u bijstaan als u in moeilijke (financiële) omstandigheden verkeert. Een adviseur van het OKB kan u in één of meer persoonlijke gesprekken praktische en concrete adviezen geven. 
 

Stichting ZZP Nederland 

Als u wilt starten als zelfstandig ondernemer, kunt u terecht bij ZZP Nederland. Deze stichting geeft voorlichting en hulp op het gebied van:

  • juridische zaken
  • administratie
  • belastingen
  • verzekeringen
  • incassohulp
  • marketing, en
  • tal van andere zaken waar ondernemers mee te maken hebben

 

Startendeondernemers.nl

Startendeondernemers.nl is een landelijk netwerk waarin starters kennis kunnen delen, gebruik kunnen maken van professioneel advies en elkaar 'offline' in de regio kunnen ontmoeten.
 

155-Help-een-Bedrijf (IMK, Instituut voor het Midden – en Kleinbedrijf)

Ondernemers uit de gemeente Hillegom beschikken over een telefonisch en online noodloket voor ondernemers,‘155-Help-een-Bedrijf’. Wanneer u als ondernemer in een moeilijke situatie zit of dreigt terecht te komen kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met één van de adviseurs bij 155. Via een telefonisch gesprek wordt uw probleem in kaart gebracht en krijgt u advies over de mogelijk te nemen stappen.

Telefoon: 088 999 0155

Ga naar het begin