64 nieuw te bouwen woningen Vossepolder in de verkoop

3 mei

Vanaf 8 mei om 17:00 gaan de 64 duurzaam te bouwen woningen in de volgende bouwfase van de Vossepolder in de verkoop.

Nieuwbouw Vossepolder

Ontwikkelaar BPD gaat deze 64 woningen bouwen. BPD heeft een speciale website waar u alle informatie over deze woningen vindt. Ook kunt u op deze website alvast een account aanmaken. Met een account blijft u goed geïnformeerd en kunt u zich inschrijven als belangstellende voor de koop van één van deze 64 woningen.
 

Divers woningaanbod

De Vossepolder wordt in de voorlaatste fase met 64 woningen uitgebreid. De woningen worden gerealiseerd in drie deelgebieden:

  • Het Hof, met grondgebonden woningen voor starters, grotere rijwoningen en hoekwoningen ‘special’.
  • De Laan, met ruime twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning
  • De Burcht, met appartementen.


In alle deelgebieden is volop aandacht voor de energietransitie, voor circulaire economie, voor klimaatadaptatie en voor gezond wonen en leven.

 

Duurzaamheid centraal

De te bouwen woningen worden zeer duurzaam gebouwd en sluiten daarbij aan op de duurzaamheidsambities van de gemeente Hillegom, zoals deze staan genoemd in de Omgevingsvisie.

Zo worden de huizen zonder gasaansluiting gebouwd en worden er zonnepanelen geplaatst om de CO2-uitstoot te verlagen. Zeer goede isolatie zal de energievraag verminderen. De toepassing van bodemwarmte en -koeling zorgt straks voor een comfortabel binnenklimaat. Een energiecoach en slimme meter (aangeboden door BPD) helpen toekomstige bewoners om zo bewust mogelijk om te gaan met energie.  

Meer informatie over de diverse woningen, een plattegrond en de mogelijkheid om alvast een account aan te maken vindt u op de website van nieuwbouw Vossepolder.

Ga naar het begin