College van Hillegom bezoekt RACA

4 december

RACA organiseert in 2020 een duurzaamheidsplein Bollenstreek voor ondernemers en helpt bedrijven om in 2023 label C-gecertificeerd te zijn

Op dinsdag 26 november heeft het college van burgemeester en wethouders van Hillegom een werkbezoek gebracht aan de groothandel RACA Group BV in Hillegom. RACO is een internationale groothandel in batterijen en LED-verlichting.

Tijdens het bezoek is gesproken over de duurzaamheidsdoelstellingen voor ondernemers. Hoe kun je als Hillegomse ondernemer voldoen aan de doelstellingen van het kabinet om in 2023 met je pand label C gecertificeerd te zijn? RACA heeft een duidelijk plan voor pandeigenaren om deze ambitie te realiseren.

Duurzaamheidsplein

Vragen op het gebied van duurzaamheid zijn actueel voor iedere ondernemer. In 2020 is iedere ondernemer verplicht LED verlichting te gebruiken. In 2023 zal ieder kantoorpand label C gecertificeerd moeten zijn. Hoe realiseer je dat als ondernemer? RACA heeft een plan gepresenteerd voor een duurzaamheidsplein Bollenstreek voor ondernemers in het voorjaar van 2020. Samen met andere regionale bedrijven zoals installateurs, aannemers en energie adviseurs, adviseert RACA ondernemers tijdens dit evenement hoe ze hun pand kunnen verduurzamen.

Het college wil een bijdrage leveren aan dit duurzaamheidsplein.

Ga naar het begin