Nomineer jouw clubheld van het jaar!

29 oktober

Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve taken of het wassen van de teamshirts, niks is te veel voor de clubheld. Nomineer daarom jouw held!

De verkiezing 'Clubheld van het Jaar' is gestart. Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Ook dit jaar wil het AD in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de sport- en cultuurclubs van Hillegom een podium bieden en de clubhelden in het zonnetje zetten. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar clubheld nomineren voor de titel 'Clubheld van het Jaar 2019'.

Nomineren en stemmen

Wethouder Fred van Trigt: ‘Vrijwilligers bij de sport- en cultuurclubs zijn het cement van onze Hillegomse samenleving. Zonder hen zouden heel veel activiteiten die onze inwoners veel plezier bezorgen niet door kunnen gaan. Deze clubhelden verdienen erkenning en waardering. Ik hoop daarom dat veel Hillegommers hun persoonlijke clubheld gaan nomineren voor de titel Clubheld van het jaar 2019. Nomineren kan tot en met 10 november. Tot en met 2 december kun je stemmen. Het zou fantastisch zijn als Nederland een Hillegomse clubheld krijgt!’

Uitslag en uitreiking

Op dinsdag 17 december komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mag de club de deskundige jury in vijf minuten overtuigen waarom hun clubheld de titel verdient. Na de pitches overlegt de vakjury kort en wordt bekendgemaakt wie zich 'Clubheld van het jaar 2019' mag noemen en een groot gratis feest mag organiseren voor de hele club.

Vragen kun je stellen via: vragen@clubheldvanhetjaar.nl.

 

Ga naar het begin