Uitreiking vrijwilligersprijzen tijdens goed bezochte nieuwjaarsreceptie

3 januari

Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie op 2 januari werden de Vrijwilligers-, Mantelzorg- en Kanjerprijs 2018 uitgereikt.

Uitreiking vrijwilligersprijzen

Veel Hillegommers waren woensdagavond naar het gemeentehuis gekomen om elkaar de hand te schudden op de nieuwjaarsreceptie. Burgemeester Arie van Erk keek in zijn nieuwjaarsspeech terug op 2018 en gaf een doorkijkje naar de zaken waar de gemeente in 2019 zichtbaar mee aan de slag gaat. 

De nieuwjaarsreceptie is daarnaast altijd het moment waarop ook de Vrijwilligers-, Mantelzorg- en Kanjerprijs worden uitgereikt. Uit handen van wethouder Fred van Trigt kreeg de heer Alphons Maas de Hangkous voor vrijwilliger van het jaar. Mevrouw Lidie van den Akker-Schoonderbeek ontving zichtbaar ontroerd de Hangkous voor Mantelzorger van het jaar.

Remco Out kreeg voor zijn vrijwilligerswerk de ‘Kanjer van het jaar’ uitgereikt. Deze prijs is speciaal voor mantelzorgers of vrijwilligers tot 25 jaar.

Met het uitreiken van deze prijzen spreekt gemeente Hillegom het belang en waardering uit naar alle vrijwilligers en mantelzorgers in Hillegom.
 

Ga naar het begin