Wie verdient de titel Vrijwilliger, Mantelzorger of Kanjer van het jaar 2019?

25 september

Meld degene aan als kandidaat voor deze onderscheiding!

Vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje!

De gemeente Hillegom, WelzijnsKompas Hillegom Lisse en de Rotary Club Hillegom-Lisse slaan opnieuw de handen ineen om vrijwilligers en mantelzorgers in Hillegom in het zonnetje te zetten. Ook dit jaar vindt de uitreiking van de Hillegomse onderscheidingen voor Vrijwilliger, Mantelzorger en Kanjer van het jaar plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 2 januari 2020. Om deze onderscheidingen te kunnen uitreiken, hebben wij uiteraard kandidaten nodig. Daarom vragen wij u kandidaten hiervoor aan te melden.

Hoe kunt u een kandidaat aanmelden?

Kandidaten kunt u online aanmelden door het invullen van het nominatieformulier. Schriftelijk aanmelden is ook mogelijk. Bij de informatiebalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 115, het WelzijnsKompas Hillegom Lisse aan de Abellalaan 1 en Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 zijn nominatieformulieren verkrijgbaar. Sluitingsdatum is donderdag 31 oktober 2019.

Wat is het doel van de onderscheidingen?

Het doel van deze onderscheidingen is om erkentelijkheid en waardering te laten blijken voor de vele vrijwilligers en mantelzorgers in Hillegom. Met de onderscheiding Kanjer van het jaar benadrukken wij hoezeer wij jonge (tot en met 25 jaar) mantelzorgers en vrijwilligers waarderen.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Diana Stijger, bereikbaar op 14 0252 of per e-mail d.stijger@hltsamen.nl.

Ga naar het begin